Extra feest met de Oranje toppers van ’t Stoepje bakker Pascal!
Geplaatst op: 16 apr 2024

Extra feest met de Oranje toppers van ’t Stoepje bakker Pascal!

De feestelijke sfeer begint al te borrelen in de straten, want Koningsdag staat weer voor de deur! Ook dit jaar staan we bij ’t Stoepje bakker Pascal voor je klaar om jouw feestvreugde te verhogen met een overheerlijk oranje assoritment. Van de iconische Tompouce tot de lekkerste Tulband met dip, onze oranje toppers maken jouw Koningsdag compleet.

 

300x300px-Tulband-Oranje-sprinkles.png

Oranje Tulband met dip

Vier Koningsdag in stijl met onze verrukkelijke Tulband! Deze heerlijke cake tulband is doordrenkt met smaak en wordt geserveerd met een overheerlijke oranje dip!

 

300x300px-Oranje-slofjes.png

Roomboter Oranje slofje

Deze smeuïge gebakjes zijn gevuld met gele room en verrijkt met een verrukkelijke oranje decoratie, waardoor ze perfect passen bij de feestelijke sfeer! 


300x300px-oranjetompouche.png

Oranje Tompouce

De absolute must-have tijdens Koningsdag - de Oranje Tompouce! Dit iconische gebakje, gevuld met romige room en bedekt met een laagje fondant, is een ware favoriet van iedereen! 


300x300px-Moriaantje-Oranje-Oranje-Crme-Gebakje-.png

Oranje Crème gebak

Het Oranje Crème gebakje is een verrukkelijke lekkernij dat bestaat uit een zachte cake met een romige crème vulling. Laat je betoveren door de smaken en texturen van deze heerlijke traktatie.
 

 

300x300px-Oranje-Fondantpencees.png

Oranje Fondant Pencees

De overheerlijke Oranje Fondant Pencees! Met een verrukkelijke combinatie van een rijke vulling en een zoete fondantlaag, zijn deze lekkernijen ideaal om van te genieten tijdens Koningsdag

 

300x300px-oranje-crompouce.png

Oranje Roomcroissant

Het beste van twee werelden in één! Lekker zacht en romig met witte chocolade en zoete gele room.

 

300x300px-06129-oranje-fondant-Keekje-samengesteld (1).png

Oranje Fondant Keekjes

Proef de heerlijke Oranje Fondant Keekjes! Met een zacht, oranje fondant laagje omhult deze overheerlijke cake een perfecte balans tussen zoetigheid en textuur.

 

300x300px-Oranje-Sprits.png

Oranje Fondantsprits

Knapperig, zacht en vol van smaak. Laat je verleiden door de kruimelige textuur en de rijke botersmaak.

 
 

 

Meer nieuws